C.V. Installaties

Wanneer eind jaren 60 het aardgas in Nederland wordt geïntroduceerd, dienen kachels en geisers te worden omgebouwd en doen ook nieuwe gasapparaten hun intrede. Componenten die vragen om een deskundige installatie en een optimale service zoals periodiek onderhoud, snelle reparaties en een betrouwbare informatie- en adviesvoorziening.

C.P. Onderhoudsbedrijf heeft deze gehele fase tot op de voet nauwkeurig gevolgd en weet direct vanaf de oprichting van het bedrijf uitstekend in te spelen op de marktontwikkeling waarin de vraag naar c.v. installaties toeneemt. De tijd staat echter niet stil... Het klantenbestand van C.P. Onderhoudsbedrijf bestaande uit voornamelijk particulieren in deze branche breidt zich dan ook flink uit.
Door deze ontwikkelingen kunnen wij ons blijven richten op alle reparatie- en onderhoudsactiviteiten op het gebied van verwarming; ook als het gaat om de vervanging en installatie van gasapparaten en (combi)ketels. De kwaliteit van C.P. Onderhoudsbedrijf staat in een gunstige verhouding met de prijs.

Een klantgerichte manier van handelen waarbij een gezamenlijk doel op effici├źnte wijze kan worden bereikt.