Dakbedekking

Bij C.P. Onderhoudsbedrijf vindt u alles onder 1 dak...

Een nieuw dak betekent investeren in een voor de meeste mensen toch een "onbekend" product. Maar wanneer is het nu eigenlijk nodig om aan zo'n investering te gaan denken?

Neen, niet altijd, want slijtage aan een dak gaat vaak langzaam, maar kan toch van het ene op het andere moment problemen geven. Wanneer dan toch uiteindelijk de tijd is aangebroken dat u aan vervanging van uw dak gaat denken, dan wilt u toch een goede investering doen voor langere tijd.

Bijna 20 jaar ervaring en de beste kwaliteit materialen leiden tot een verwachte levensduur van circa 20 jaar. C.P. Onderhoudsbedrijf biedt u daarbij alle ondersteuning in de vorm van een gratis dakinspectie, een goed advies en een gratis offerte.

Wij kunnen er namelijk voor zorgdragen dat de bedekking van uw boot, caravan, schuur of huis wordt vernieuwd of indien u dat wenst door ons wordt onderhouden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor complete nieuwe dakbedekkingen.

Voor C.P. Onderhoudsbedrijf staat, behalve het leveren van duurzame kwaliteit, ook de mens centraal. Al geruime tijd zijn wij VNI installateur en VCA gecertificeerd. Inhoudelijk betekent dit dat er volop geïnvesteerd wordt in veilige en aangename werkomstandigheden en materialen. Veiligheid waar vanzelfsprekend ook de opdrachtgever 100% op mag vertrouwen.

Iedere klant speelt dan ook op safe wanneer hij kiest voor C.P. Onderhoudsbedrijf!