Welkom

C.P. Onderhoudsbedrijf is opgericht sinds 11 maart 1996 en bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers welke in de loop der jaren kennis en ervaring hebben opgedaan in gelijknamige branches. C.P. Onderhoudsbedrijf levert kwaliteit en een optimale service in de ruimste zin van het woord. Deze komen onder meer tot uiting in deskundig adviseren, uitvoeren, installeren, beheren en onderhouden van de werkzaamheden. Flexibiliteit staat bij een bedrijf als C.P. Onderhoudsbedrijf hoog in het vaandel.

C.P. Onderhoudsbedrijf heeft bij talloze bedrijven en particulieren een uitstekende reputatie op het gebied van: Dak- en gootwerk, Verwarmingsinstallaties, Gasblokken en Loodgieteractiviteiten.

Om een optimale indruk te krijgen van onze werkzaamheden, kunt U op deze website vinden wat U zoekt. Bekijkt U bijvoorbeeld eens ons koper, lood & zinkwerk. Deze materialen blijven het paradepaardje van het veel al nog ambachtelijke werk zoals bijna 10 jaar geleden werd verwerkt. Het zijn weliswaar duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits het vakkundig is aangebracht natuurlijk.

Doordat C.P. Onderhoudsbedrijf alle capaciteiten en faciliteiten in eigen huis heeft, is hij het enige rechtstreekse aanspreekpunt voor bedrijven & particulieren. Een klantgerichte manier van handelen waarbij een gezamenlijk doel op efficiënte wijze kan worden bereikt. Omdat C.P. Onderhoudsbedrijf enorm veel waarden hecht aan tevreden klanten, hebben wij voor U een aantal referenties geselecteerd.

Indien U nader geïnformeerd wilt worden over onze diensten, aarzelt U dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers.