Metaal op Maat

Om u een kleine indruk te geven wat C.P. Onderhoudsbedrijf voor u kunt betekenen als het om werken met zink, lood en koper gaat, zouden wij u graag willen uitnodigen bij één van de door ons gerealiseerde projecten. Doordat wij de beschikking hebben over hooggekwalificeerde medewerkers, voor wie het vak geen geheimen meer heeft, blijven wij ons ontwikkelen tot een specialist op het gebied van zink, lood & koper. C.P. Onderhoudsbedrijf beschikt dan ook over de specifieke kennis van de meest uiteenlopende toepassingen van deze materialen. Door ervaring, goede materialen en nauwe contacten met leveranciers & klanten zijn er tal van projecten met succes afgerond

Koper, lood & zinkwerk, blijft het paradepaardje van het veel al nog ambachtelijke werk zoals bijna 100 jaar geleden werd verwerkt. Veel handmatig werk is inmiddels vervangen door moderne machines & gereedschappen, maar montage & verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring die bij C.P. Onderhoudsbedrijf wel degelijk aanwezig is.

Wij proberen dit over te brengen op de nieuwe generatie, omdat dit deel nooit uit het loodgietervak zal verdwijnen, het is bewezen dat de laatste jaren de vraag naar koper, lood & zink weer gestegen is.

Alternatieve producten zoals kunststoffen en sommige bitumineuze dakbedekkingen doen niet onder voor het sterkst overwinnende product lood & zink. Het zijn weliswaar duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits vakkundig is aangebracht.

C.P. Onderhoudsbedrijf laat zich niet snel uit het lood slaan.