Project: Huis in Brielle (Familie De Man)

Hemelwaterafvoersysteem:

De aansluiting van hemelwater afvoer is erg belangrijk voor een huis. Deze mag niet lekken en moet stevig bevestigd zijn. In de loop der jaren kan het misschien eens voorkomen, dat een gedeelte van deze regenpijp vernieuwd moet worden. Maar na verloop van tijd zullen ook de bevestigingsonderdelen vervangen moeten worden, om optimaal te blijven functioneren.

Op de foto links onderin ziet u de oude regenpijp, inmiddels voorzien van een vernieuwd tussenstuk.

Op de foto rechts onderin ziet u de nieuwe aanleg van dit hemelwater afvoersysteem. Terwijl het oude nog geheel in het zicht aanwezig was, hebben wij de nieuwe regenpijpen uit het zicht aangelegd en voorzien van een nieuwe bevestigingssysteem aan de gevel.

Riolering:

Zoals u hier kunt zien, hebben we bij deze woning het gehele rioleringssysteem moeten blootleggen om een indruk te krijgen, welke delen vernieuwd en omgelegd moeten worden. Het aanbrengen van een nieuw drainagesysteem is bij deze binnenplaats noodzakelijk, om op een goede wijze het overtollige regenwater af te kunnen voeren.

C.P. Onderhoudsbedrijf werkt met goedgekeurde materialen, die voldoen aan de vastgestelde norm. Een specifieke deskundigheid is een vereiste is onze bevestigingstechniek ten behoeve van de aanleg van het rioleringssysteem. Deze geeft een jarenlange garantie om de riolering op zijn plek te houden. Een riolering moet goed functioneren en mag beslist niet verzakken.

Drainage:

Een gedateerd (oud) drainage systeem kan ervoor zorgen dat het hemelwater niet naar behoren wordt afgevoerd. Waardoor het terras onder water kan komen te staan. Tijdens het aanleggen van de nieuwe riolering, hebben wij het drainagesysteem vernieuwd en aangepast aan deze tijd en weersomstandigheden.